DUURZAME
ENERGIEZUINIGE
KLIMAATSYSTEMEN

Next NRG header image

Wat kan u als bewoner verwachten?

Een huis met goede isolatie. Warm in de winter, koel in de zomer en met ruim voldoende warm water. Dankzij warmte- en koudeopslag in de bodem een bewezen methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan. De warmtepomp zorgt vervolgens dat die energie daar komt waar die nodig is. De woningen hebben allemaal vloerverwarming en -koeling, een uitgekiend klimaatsysteem dat zorgt dat de temperatuur in huis altijd constant is.

De warmtepomp geeft de warmte af aan de vloerverwarming, waarbij de warmte uit de bodem wordt gehaald. In de zomer zorgt de warmtepomp voor koeling die direct uit de bodem komt. Dus is het buiten koud? Dan zorgt de warmtepomp dat de woning wordt verwarmd op de ingestelde temperatuur. Is het buiten warm? Dan zorgt de vloer voor extra comfort.

Vloerverwarming heeft grote voordelen:

  • Geen radiatoren in huis waardoor er meer nuttige ruimte beschikbaar is;
  • Een gelijkmatige temperatuur in het hele huis, ook in de zomer;
  • Geen warme luchtstromen meer, dus minder ronddwarrelend stof
  • Dit vermindert allergieën en aandoeningen aan de luchtwegen.

Huren, kopen en onderhoud

De warmtepomp, het ventilatiesysteem en de zonnepanelen vragen een goed beheer om optimaal te kunnen functioneren. Bij de koop of huur van uw nieuwe woning sluit u een overeenkomst af met NEXT NRG. Als u het systeem van ons huurt, zorgen wij voor het noodzakelijke onderhoud aan de warmtepomp en de zonnepanelen. Onderhoud, reinigen, reparaties en zelfs volledige vervanging zijn bij de huur inbegrepen. Het is ook mogelijk om het systeem te kopen en het all-in onderhoud door ons te laten doen.

De exacte voorwaarden en onderhoudstermijn vindt u in de overeenkomst die bij uw woning hoort.