NEXT NRG

WIE IS NEXT NRG

NEXT NRG is specialist in het ontwikkelen van energiezuinige woningen en woonwijken met langjarige prestatiegarantie. NEXT NRG is een samenwerkingsverband tussen VORM en Klimaatgarant. VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer en Klimaatgarant is dé specialist in het ontwikkelen van energiezuinige woningen en woonwijken met langjarige prestatiegarantie. Wij zijn leverancier van duurzame, energiezuinige klimaatsystemen die bestaan uit verwarming, koeling, tapwater, ventilatie en zonnepanelen. Duurzame totaaloplossingen op maat, helemaal toegespitst op uw nieuwe woning. Samen zijn we in staat om onze expertise optimaal in te zetten, met als resultaat een duurzaam comfortabel binnenklimaat tegen lage kosten. Met NEXT NRG voldoet uw woning nu al aan de klimaateisen van morgen.
BEWONERSINFORMATIE

ENERGIEZUINIG MET NEXT NRG

Hoe zat het ook alweer?
In 2015 is de zogenoemde EPC (energieprestatiecoëfficiënt) verlaagd naar 0,4. Vanaf 2021 is de EPC eis vervangen door de BENG- eisen. Daarom zijn alle woningen die VORM bouwt minimaal ‘Bijna Energieneutraal’.Next NRG beperkt het energieverlies door:

● Het verbeteren van de woningschil, bijvoorbeeld door middel van isolatie en HR++ glas;
● Het terugwinnen van warmteverlies bij douchen en ventilatie;
● De meest energiezuinige apparatuur die er is wordt toegepast, zoals de A+++ warmtepomp;
● Er zijn zonnepanelen geplaatst voor het opwekken van elektriciteit

In uw woning beperken we samen met VORM het energieverlies door:

isolation

goede isolatie en verbeterd glas

heat-recovery

warmte-terugwinning bij douchen en ventilatie

energy-usage

gebruik te maken van de meest energiezuinige apparatuur

sustainable-energy

duurzame energie op te wekken door middel van zonnepanelen

Storingen en jaaroverzichten

Wij informeren u vooraf wanneer er geplande onderhoudswerkzaamheden zijn en u leveringsonderbreking(en) kunt ervaren. Soms is het niet mogelijk een vooraankondiging te doen. Dit komt omdat niet alle storingen van tevoren bij ons bekend zijn. Hierdoor kunt u onverwacht een onderbreking en/of storing ervaren.

In ons jaaroverzicht vindt u de overzichten van de door Next NRG geregistreerde collectieve storingen in de levering van warmte en/of warmtapwater in de afgelopen jaren. We maken hierbij het onderscheid tussen leveringsonderbrekingen van langer en korter dan 8 uur.

Jaaroverzicht storingen

Jaaroverzicht 2021 Jaaroverzicht 2022 Jaaroverzicht 2023

KUNNEN WIJ U HELPEN?

GA NAAR SERVICE & CONTACT